Λίγα λόγια για την εταιρία


 

Η ΣΑΜΕΡΚΑΣ Α.Ε., μία αμιγώς ελληνική εταιρία και ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1973. Η εταιρία βέβαια προϋπήρχε στον χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών και λιπαντικών με την επωνυμία Σ. Σαμέρκας & Σια Ο.Ε από το 1951 Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Στη σύνθεση του προσωπικού υπάρχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και προσωπικό εξαιρετικής εμπειρίας και απόλυτης εξειδίκευσης. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καβάλα , ιδιόκτητες αποθήκες λιπαντικών στην ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας και 5 ιδιόκτητα πρατήρια καυσίμων στην Β. Ελλάδα.

Το Όραμα μας

Το όραμά μας στην Σαμέρκας Α.Ε είναι να καταξιωθούμε ως μία από τις κορυφαίες ελληνική εταιρία εμπορίας και διακίνησης ενέργειας, με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Δραστηριότητες

Η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας «Ελληνικά Καύσιμα A.E.» για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η εταιρία διαθέτει τρεις κλάδους δραστηριότητας. Ο κάθε κλάδος έχει το δικό του προσωπικό, τις δικές του εγκαταστάσεις καθώς και τους δικούς του επικεφαλής.

 1) Καύσιμα - Στον κλάδο αυτό ασκείται η χονδρική εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας καθώς και η λιανική, πάντα σε συνεργασία με τα «Ελληνικά Καύσιμα ΑΕ» μέσω υποκαταστημάτων λιανικής πώλησης που βρίσκονται στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη.

 2) Λιπαντικά - Στον κλάδο αυτό ασκείται μόνο χονδρική εμπορική δραστηριότητα, και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας. Διακινούνται αποκλειστικά προϊόντα της ΒΡ και των θυγατρικών της τόσο για πελάτες στεριάς όσο και θάλασσας.

 3) Μεταφορά - Η εταιρεία έχει στην διάθεσή της 11 μεγάλα ιδιόκτητα βυτιοφόρα (δημοσίας χρήσης), χωρητικότητας 40 τόνων και 4 μικρά ιδιόκτητα βυτιοφόρα για διανομή θέρμανσης. Για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών στο Περιγιάλι Καβάλας.

 


 

map

Η εταιρία μας

Η Σαμέρκας Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο τςη εμπορίας, διανομής και διαχείρισης καυσίμων , λιπαντικών και ορυκτέλαιων

 

Μάθετε περισσότερα

 

Τα προϊόντα μας

Η Σαμέρκας Α.Ε. προσφέρει την καλύτερη ποιότητα βενζίνης και πετρελαίου , καθώς επίσης και μια μεγάλη σειρά λιπαντικών ,για αυτοκίνητα , βιομηχανία , αγροτικα , ναυτιλία , πάντα στις καλύτερες τιμές.