Ιδρύσαμε την Σαμέρκας Α.Ε. το 1977, με τη φιλοσοφία να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό στον τομέα της εμπορίας και διακίνησης πετρελαίου και λιπαντικών στην Ελλάδα. Θέλαμε να συνδυάσουμε τη βαθιά γνώση και την εμπειρία μας σε συνδιασμό με καινούργιες για την εποχή πρακτικές διοίκησης.

Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της ΒΡ και η υποδειγματική εξυπηρέτηση της Σαμέρκας Α.Ε. και η διαρκής μας ανάγκη για βελτίωση και επέκταση των δραστηριοτήτων μας, έχουν ωθήσει τα τελευταία 30 χρόνια   την εταιρία σε μια τροχιά ανάπτυξης. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, έχοντας όμως σαν κύριο μας γνώμονα τον άνθρωπο.

Για εμάς το εταιρικό μας μήνυμα Πάντα μπροστά εκφράζει και τη φιλοσοφία μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά, με τα όσα κάνουμε για εσάς έχοντας πυξίδα μας την ανάπτυξη, το να γινόμαστε καλύτεροι και να καλύπτουμε τις ανάγκες σας

  • Παρέχοντας σας ποιοτικά προϊόντα
  • Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον
  • Με φιλόδοξα επενδυτικά προγράμματα ( επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας)  
  • Με ευέλικτη διοικητική δομή και ισχυρές συνεργασίες που πάντα σας εξασφαλίζουν
  • Με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Φιλικά

Ξανθίππη Σαμέρκα

Διευθύνων Σύμβουλος

map

Η εταιρία μας

Η Σαμέρκας Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο τςη εμπορίας, διανομής και διαχείρισης καυσίμων , λιπαντικών και ορυκτέλαιων

 

Μάθετε περισσότερα

 

Τα προϊόντα μας

Η Σαμέρκας Α.Ε. προσφέρει την καλύτερη ποιότητα βενζίνης και πετρελαίου , καθώς επίσης και μια μεγάλη σειρά λιπαντικών ,για αυτοκίνητα , βιομηχανία , αγροτικα , ναυτιλία , πάντα στις καλύτερες τιμές.