Ανακαλύψτε

Το μέλλον των καυσίμων Σαμέρκας Α.Ε.

Η εταιρεία Σαμέρκας Α.Ε. βρίσκεται δίπλα σας με μία συνολική πορεία 70 χρόνων στον χώρο των καυσίμων, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη κάλυψη στους τομείς της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, του αερίου και της ολοκληρωμένης φροντίδας με τη χρήση κορυφαίων λιπαντικών. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διοίκησης, αποθήκευσης και εξυπηρέτησης στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, η εταιρεία έχει ως στόχο να πραγματοποιεί συνεχώς το κάτι παραπάνω για τον τελικό καταναλωτή, φροντίζοντας την ποιότητα και αποδεικνύοντας συνεχώς την αξιοπιστία της.

Η φιλοσοφία μας έχει ως σημείο αναφοράς της τον ίδιο τον άνθρωπο, προσφέροντας σήμερα την ποιότητα των καυσίμων του αύριο, με προσιτό κόστος. Αποτελώντας αποκλειστικό αντιπρόσωπο της BP για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και έναν από τους παλαιότερους στην Ελλάδα, η Σαμέρκας Α.Ε. διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων με τη σφραγίδα της BP. Παράλληλα, διαθέτει και το πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να προσφέρει καθολική εξυπηρέτηση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό κλάδο σε τρεις βασικούς τομείς δραστηριότητας: Βενζίνη, Πετρέλαιο και Αέριο Κίνησης, Πετρέλαιο Θέρμανσης, και Λιπαντικά Προϊόντα, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες, όσο σε επαγγελματίες.

Πρατήρια Σαμέρκας Station
Τιμές καυσίμων
Πρατήρια
Καυσίμων

11 πλήρως εξοπλισμένα πρατήρια καυσίμων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα και κάλυψη με ποιότητα προϊόντων και εμπειρία προσωπικού.

Πετρέλαιο
Θέρμανσης

Εγγυημένη κορυφαία ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, για το σπίτι ή την επιχείρηση, από 5 σημεία διανομής και ευρύτατη κάλυψη, χάρη στον ιδιόκτητό στόλο οχημάτων.

Λιπαντικά
Προϊόντα

Με κορυφαίες προτάσεις της νέας γενιάς λιπαντικών Castrol και BP για την ολοκληρωμένη φροντίδα κάθε κινητήρα, με την επιλογή του κατάλληλου τύπου, μέσα από την ευρύτατη γκάμα των προϊόντων.

Βιομηχανικοί
Πελάτες

Η Σαμέρκας Α.Ε. βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία για να του προσφέρει ολοκληρωμένη ενεργειακή κάλυψη πετρελαίου κίνησης μέσα από την εξειδίκευση των προϊόντων.

70

χρόνια ταξιδεύουμε μαζί!

Σαμέρκας Α.Ε.

Εδώ και 70 χρόνια βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ταξίδι, σε κάθε επαγγελματική σας δραστηριότητα, σε κάθε κρύα στιγμή του χειμώνα, και νοιώθουμε περήφανοι για το χαμόγελό σας.

70 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης
70 χρόνια στην υπηρεσία του καταναλωτή
70 χρόνια στην καινοτομία του καυσίμου
70 χρόνια στη διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας
70 χρόνια στη φροντίδα του κινητήρα
mercedes-1
Σαμέρκας

Δίκτυο πρατηρίων Σαμέρκας Α.Ε.

Πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων
Πρατήριο υγρών καυσίμων & αερίου
Εγκαταστάσεις - Διακίνησης καυσίμων

Με συνεχή δυναμική ανάπτυξης, 11 πλήρως εξοπλισμένα πρατήρια καυσίμων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα και κάλυψη, με ποιότητα προϊόντων και εμπειρία προσωπικού. Στόχος μας είναι η αμεσότητα και η πραγματική προσωπική υποστήριξη κάθε στιγμής της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής καθημερινότητάς σας.

Διαβάστε τα
Τελευταία νέα

Ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των καυσίμων και των προϊόντων πετρελαίου από την Σαμέρκας Α.Ε. Και γνωρίστε τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις.

Πρατήρια καυσίμων Σαμέρκας ΑΕ Follow us on Facebook

Τα πρατήρια Σαμέρκας στο Facebbok Τα πρατήρια Σαμέρκας ΑΕ  έχουν πλέον έχουν τη δική τους παρουσία και στο Facebook.  Πλέον μπορείτε ακολουθώντας τα πρατήρια καυσίμων της εταιρείας Σαμερκας Α.Ε. στο Facebook  για να ενημερώνεστε για τις προσφορές που ισχύουν για κάθε πρατήριο πληροφορείστε για τις τιμές καυσίμων (βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης) γνωρίζετε  τις τρέχουσες τιμές […]

Νέες τιμές καυσίμων στο πρατήριο Ξάνθης

Νέες τιμές καυσίμων στο πρατήριο της Ξάνθης Θέλοντας διαρκώς να σας κρατάμε ενημερωμένους, δημοσιεύουμε τις νέες τιμές σε κάθε μας πρατήριο όταν αυτές αλλάζουν. Οι νέες τιμές καυσίμων στο πρατήριο της Ξάνθης για Βενζίνη και Πετρέλαιο Κίνησης διαμορφώνονται, μέχρι νέας ειδοποίησης ως εξής: UNLEADED 95 :1,839€   DIESEL ACTIVE : 1,569€ Εδώ και 70 χρόνια […]

Ξανθίππη Σαμέρκα πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Σαμέρκας Α.Ε

Η Ξανθίππη Σαμέρκα πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Σαμέρκας Α.Ε βραβεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου με το Silver Award στα  Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, στην κατηγορία Σημασία για την Εθνική Οικονομία. Η βράβευση της είναι απόρροια του σημαντικού έργου της Σαμέρκας Α.Ε και της προσωπικής της πορείας σαν μία από της πρώτες και πρωτοπόρες γυναίκες επιχειρηματίες στην […]

άντρας κάθετε στο καπό του αμαξιού του και χαμογελάει έχοντας σταυρωμένα τα χεριά του στην εξοχή

Για ανθρώπους σαν εσάς, που βασίζεστε στο αυτοκίνητό σας καθημερινά, οι μηχανικοί της BP έχουν αναπτύξει το νέο BP Visco με CleanGuard™.

Renault-BP-Partner-1024x576

Η BP και η Renault Sport Racing ανακοίνωσαν τη νέα στρατηγική συνεργασία με την οποία η παγκόσμια πετρελαϊκή εταιρεία εντάσσεται στην πρόσφατα ανανεωμένη ομάδα της Renault Sport Formula One Team και θα αγωνιστεί μαζί της τα επόμενα χρόνια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δίκτυο πρατηρίων

Τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία ACTIVE είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καταπολεμούν τη βρoμιά στον κινητήρα σας. H βρoμιά αυτή αποτελεί έναν κρυμμένο εχθρό, ο οποίος μπορεί να φθείρει το εσωτερικό του κινητήρα σας.

Γνωρίστε τους
Συνεργάτες μας

Εργαζόμαστε μαζί για να σας προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα προϊόντων. Επιτρέψτε μας να σας τους γνωρίσουμε!

Σαμέρκας
Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας! Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας, στην άλλη άκρη της γραμμής επικοινωνίας, για οποιαδήποτε επιθυμία ή απορία σας, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.