Πετρέλαιο
Θέρμανσης

 

Η Σαμέρκας Α.Ε. βρίσκεται δίπλα σας για να ζεστάνει τον δικό σας χώρο με το πετρέλαιο θέρμανσης εξελιγμένης τεχνολογίας της BP. Το πετρέλαιο θέρμανσης της BP αποτελεί την κορυφαία, αξιόπιστη και οικονομική λύση, με ειδική σύνθεση, η οποία προσφέρει, λόγω της τελειότερης καύσης του, μεγαλύτερη οικονομία, αλλά και αύξηση απόδοσης· δεδομένο που επιτρέπει στον καταναλωτή τη θέρμανση ενός χώρου με πολύ μικρότερη ποσότητα πετρελαίου.

Στόχος της εταιρείας είναι η πραγματική εφαρμογή της κοινωνικής και οικολογικής της ταυτότητας, μέσα από την προσφορά και διάθεση κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και στην κατηγορία της θέρμανσης. Έτσι, η σταθερή εμπιστοσύνη μας στη BP συμβάλλει παράλληλα στη δυνατότητα προσφοράς αυστηρά ελεγμένου και πιστοποιημένου πετρελαίου θέρμανσης, με ενσωματωμένη τη σύγχρονη τεχνολογία υλικών και τη φιλικότερη προς το περιβάλλον καύση του.

Στα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς καυσίμου θέρμανσης εντάσσεται η εξειδικευμένη προστασία του καυστήρα και η μειωμένη εκπομπή ρύπων, με στόχο τόσο την οικονομική και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, όσο και την πλήρη ανταπόκριση στην κοινωνική ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με καταγεγραμμένη κατά 66% μειωμένη εκπομπή καπνού και κατά 50% μειωμένη εκπομπή μονοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με το κοινό πετρέλαιο.

Μάθετε τις
Περιοχές που εξυπηρετούμε
Η Σαμέρκας Α.Ε. εξυπηρετεί το σύνολο του Νομού Καβάλας, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο πρατηρίων και με τη χρήση του πλήρως εξοπλισμένου στόλου βυτιοφόρων της. Έτσι κάθε περιοχή έχει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση από την κοντινότερη εγκατάσταση.
Καβάλα
Παληό
Πέραμος
Χρυσούπολη (και γύρω περιοχές)
Ελευθερούπολη (και γύρω περιοχές)
Χρυσοχώρι
Αξεπέραστη
Οικονομία

Η Σαμέρκας Α.Ε. ακολουθεί σταθερή κοινωνική πολιτική επιλέγοντας να προσφέρει το ειδικά βελτιωμένο πετρέλαιο θέρμανσης της BP, με πρόσθετα καλύτερης καύσης, για μεγαλύτερη απόδοση με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Προτεραιότητά μας
το χαμόγελό σας

Φροντίζουμε για την άμεση και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με στόχο την κάλυψη κάθε ανάγκης στον τομέα του πετρελαίου θέρμανσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας με στόχο το δικό σας χαμόγελο.

Χαρείτε άφοβα
τον χειμώνα

Η σύγχρονη τεχνολογία καυσίμων μάς επιτρέπει να προσφέρουμε πετρέλαιο θέρμανσης με φροντίδα τόσο στο περιβάλλον όσο και στην οικονομία του καταναλωτή, με μείωση των εκπομπών ρύπων καύσης και βελτιωμένη απόδοση.

Διαθέσιμες
Κατηγορίες

Η Σαμέρκας Α.Ε. ακολουθεί την επίσημη οδηγία διαμόρφωσης τιμών, φροντίζοντας να παρέχει 3 κατηγορίες τιμολόγησης, αντίστοιχες με την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης, την οποία επιθυμεί ο καταναλωτής.

500lt
500-1000lt
panw-apo-1000lt
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας! Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας, στην άλλη άκρη της γραμμής επικοινωνίας, για οποιαδήποτε επιθυμία ή απορία σας, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.