Δίκτυο πρατηρίων
Καύσιμα BP με τεχνολογία ACTIVE
15 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία ACTIVE είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καταπολεμούν τη βρoμιά στον κινητήρα σας.

H βρoμιά αυτή αποτελεί έναν κρυμμένο εχθρό, ο οποίος μπορεί να φθείρει το εσωτερικό του κινητήρα σας. Ακόμη και μία ελάχιστη ποσότητα ρύπων, σε κρίσιμα μέρη του κινητήρα, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση κατανάλωσης καυσίμου. Όμως πίσω από όλα αυτά η αιτία είναι συνήθως η ίδια, το ίδιο και τα αποτελέσματά της: Τα κοινά  καύσιμα μπορούν να προκαλέσουν τη συγκέντρωση κατάλοιπων σε κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας, τα οποία αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου και οδηγούν σε:

  1. Απώλεια στην απόδοση
  2. Αυξημένη κατανάλωση καυσίμου
  3. Λιγότερο ομαλή λειτουργία του κινητήρα
  4. Φθορές στον κινητήρα

Τέλος, τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται μπορούν με τη σειρά τους να δημιουργήσουν περισσότερη βρομιά στον κινητήρα, και αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος.

Τα νέα καύσιμα της BP, με τεχνολογία ACTIVE, είναι τα πλέον κορυφαία καύσιμα ενάντια στη βρομιά. Ξεκινούν να αντιμετωπίζουν τις επιδράσεις της από τη στιγμή που βάζετε εμπρός το αυτοκίνητό σας. Η λειτουργία τους πίσω από τη σύνθετη τεχνολογία είναι απλή: Απομακρύνουν τα κατάλοιπα που αφήνουν τα κοινά καύσιμα στο εσωτερικό του κινητήρα και αποτρέπουν την επανεμφάνισή της.

Με συνεχή χρήση, τα νέα καύσιμα της ΒP με τεχνολογία ΑCTIVE βοηθούν στη διατήρηση της ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του κινητήρα σας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση των πιθανοτήτων να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας συντήρηση εκτός προγράμματος.

 

Τεχνολογία ACTIVE στην πράξη

Τα νέα καύσιμα της BP με τεχνολογία ΑCTIVE περιέχουν εκατομμύρια ενεργά μόρια που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τον κινητήρα. Έτσι, η καινοτόμος φόρμουλα της BP «πολεμάει» τη βρομιά με δύο έξυπνους τρόπους. Τα ενεργά μόρια:

  1. Προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από τα κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.
  2. Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, το οποίο εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Με συνεχή χρήση, όλα τα καύσιμα BP με τεχνολογία ACTIVE  σχηματίζουν ένα φράγμα ενάντια στη βρομιά στα κρίσιμα μέρη του κινητήρα, προστατεύουν από την επανεμφάνισή της, και βοηθούν τον κινητήρα σας να αποδίδει βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

Share it!