άντρας κάθετε στο καπό του αμαξιού του και χαμογελάει έχοντας σταυρωμένα τα χεριά του στην εξοχή
Λιπαντικά BP με την τεχνολογία CleanGuard™
15 Φεβρουαρίου 2018

Σας παρουσιάζουμε τη νέα τεχνολογία προστασίας κινητήρα CleanGuard™

Οι καθαρότεροι κινητήρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργούν καλύτερα. Για ανθρώπους σαν εσάς, που βασίζεστε  στο αυτοκίνητό σας  καθημερινά, οι μηχανικοί της BP έχουν αναπτύξει  το νέο BP Visco με CleanGuard™. Πρόκειται για ένα σύστημα προστασίας κινητήρων, το οποίο διατηρεί τον κινητήρα του οχήματος καθαρότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  1. Αποτρέπει την συσσώρευση καταλοίπων
  2. Μειώνει την διάσπαση του λιπαντικού
  3. Ελαχιστοποιεί τις φθορές του κινητήρα

Λόγω της συνεχούς  χρήσης των αυτοκινήτων, οι κινητήρες προσβάλλονται από έντονες επιθέσεις ρύπων που σχηματίζονται εσωτερικά. Αν δεν ουδετεροποιηθούν, οι ρύποι αυτοί σχηματίζουν ιζήματα/κατάλοιπα και συνεπώς δημιουργούν έναν από τους βασικούς παράγοντες μείωσης της αποτελεσματικότητας και καταστροφής του κινητήρα.

Τα νέα λιπαντικά BP Visco με τεχνολογία CleanGuard™ περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά που καταπολεμούν τα επιβλαβή ιζήματα. Επίσης εμποδίζουν να σχηματιστούν και να προσκολληθούν στα ευαίσθητα μέρη των κινητήρων.

Το BP Visco με CleanGuard™ σας προσφέρει ανώτερη προστασία καθημερινά και έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη διάρκεια ζωής του κινητήρα καθώς και μείωση των προβλημάτων που προκαλούνται σε αυτόν.  Δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε;

BP Visco με Τεχνολογία Προστασίας Κινητήρα CleanGuard™: Διατηρεί τον κινητήρα σας καθαρότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Share it!